Fin* Demian Celesta sbi g s. 30.11.2013

Celesta, kutsumanimeltään Hertta on kasvattini Kielon ( IC Demian Valentina sbi a) ja tuontikollini Pertsan (IC Peret Laty Mary sbi e21 ) jälkeläinen. Hertta on sinikilpikonnanaamio väritykseltään. Suloinen Hertta asuu sijoituskodissa Katja ja Matti Harilon luona Tampereella. Neiti on menestynyt pentu ja nuorten luokissa mukavasti ja pidänkin sitä todella lupaavana kissana.

FI* Framillan Farfallina CRX n 03 33

Falla on suloinen hairahdukseni (tyttäreni tahdosta), joka muutti meille sijoitukseen kesällä 2011. Falla on syntynyt 06.04.2011 ja väriltään ruskenaamio. Tämä neiti on tuonut kotiimme vauhtia ja vaarallisia tilanteita päivittäin. fallalla on todella suuri sydän ja rakkautta riittää jaettavaksi kaikille.

Fin*Demian TreKronor Sedina sbi a21 s.20.05.2013

Sedina on Lilan ja Thorin( GIC Fin*Touchant Jaunet d'eau sbi c  X  CH Be* Baie des Amours Thorisson sbi n 21)tytär joka jäi kotiin iloksemme. Sedina on suloinen sylikissa jonka hyrinä kuuluu kauas. Sedina muistuttaa emoaan niin luonteeltaan kuin tavoiltaankin. Joskus tulevaisuudessa on tarkoitus löytää  neidolle komea sulhanen ja saada terveitä, kauniita jälkeläisiä Demian kissalaan. Sedina asuu sijoituskodissa Ninan luona Tampereella.

Fin*Saca's Åve Ecstatic sbi c s.18.04.2013

Saga (CH DK* Con Meo's Yugo sbi c  X  Fin* Saca's Rosser Bronzite sbi b) muutti meille kesällä 2013 Saca's kissalasta Vaasasta. Tälä lilanaamio kaunottarella on ihana luonne, vilkas ja ihmisystävällinen. Saga osallistuu kaikkiin mahdollisiin kodin askareisiin. Saga on myös Sedinan paras kaveri .

Otsikkosi Fin* Demian HipHop